Οι κορυφαίες διασκέψεις τεχνολογίας: Ο απόλυτος οδηγός B2B τεχνολογικών εκδηλώσεων

Είτε τα αγαπάς είτε τα απεχθάνεσαι, οι εκδηλώσεις και τα συνέδρια είναι εκεί όπου όσοι κινούν τους τροχούς στον κόσμο της τεχνολογίας, συναντιούνται για να πάρουν τις αποφάσεις για το μέλλον της βιομηχανίας. Κατά ειρωνικό τρόπο, η ίδια η τεχνολογία επιταχύνει τον θάνατο ορισμένων σημαντικών τεχνολογικών εκδηλώσεων αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι τα εναπομείναντα είναι πιο εστιασμένα και ζωντανά από ποτέ. TechRadar Pro και ITProPortal έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με τη βιομηχανία B2B PR για να φτιάξουν μια λίστα με εθνικά και διεθνή τεχνολογικά δρώμενα, συνέδρια και εκδηλώσεις.

ICT 2018 Digital Assembly
4-6 Δεκεμβρίου, Βιέννη

Ένα από τα μεγαλύτερα ICT συνέδρια στην Ευρώπη, αυτή η εκδήλωσε έρευνας και καινοτομίας θα εστιάσει στις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της κοινωνίας και της βιομηχανίας. Είναι μια ευκαιρία για ανθρώπους που συμμετέχουν σ’ αυτή τη μεταμόρφωση να μοιραστούν τις εμπειρίες και το όραμά τους για την Ευρώπη στην ψηφιακή εποχή.

Γιατί να συμμετέχεις σε αυτό: Παίρνεις τις πληροφορίες για τις ψηφιακές προτεραιότητες της ΕΕ τώρα και προχωράς μπροστά. Μαζί παίρνεις και την ευκαιρία να συναντήσεις παίκτες κλειδιά στην EC και την ευκαιρία να συνδεθείς με περισσότερους από 6000 συμμετέχοντες από 91 χώρες παγκοσμίως.

Hyperledger Global Forum
12-15 Δεκεμβρίου, Βασιλεία, Ελβετία

Προγραμματιστές, πωλητές, τελικοί χρήστες επιχειρήσεων και θιασώτες των επιχειρησιακών blockchain τεχνολογιών, θα συγκεντρωθούν στη Βασιλεία της Ελβετίας 12-15 Δεκεμβρίου 2018 για την έναρξη του Hyperledger Global Forum.

Γιατί να το παρακολουθήσεις; Οι δύο πρώτες μέρες θα περιλαμβάνουν ένα forum με keynotes και breakout συνεδρίες καθώς και ένα τεχνικό showcase. Οι επόμενες δύο μέρες θα περιλαμβάνουν πρακτικά μαθήματα και workshop events ενώ η εβδομάδα θα καταλήξει σε έναν μαραθώνιο προγραμματισμού!

CES 2019
8-11 Ιανουαρίου Λας Βέγκας ΗΠΑ

Για 50 χρόνια το CES αποτέλεσε το υπόβαθρο για νέες καινοτομίες και τεχνολογίες που άλλαξαν τον κόσμο. Διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας και είναι ο τόπος συγκέντρωσης όλων εκείνων παγκοσμίως που ευδοκιμούν στον τομέα των consumer technologies και εκεί όπου οι καινοτομίες της επόμενης γενιάς εισάγονται στην αγορά.

Γιατί να το παρακολουθήσεις; Περισσότερες από 3800 από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας είναι στους εκθέτες…

BETT 2019
24-25 Ιανουαρίου Λονδίνο

Το BETT είναι το πρώτο βιομηχανικό show της νέας χρονιάς στο τοπίο της εκπαίδευσης της τεχνολογίας, ενώνοντας την παγκόσμια εκπαιδευτική κοινότητα με σκοπό να γιορτάσει, να εμπνευστεί και να συζητήσει το μέλλον της εκπαίδευσης καθώς και τον ρόλο που η τεχνολογία και η καινοτομία παίζει στη διευκόλυνση όλων των εκπαιδευτών και των μαθητών με σκοπό να ευδοκιμήσουν!

Γιατί να το παρακολουθήσεις; Πάνω από 850 κορυφαίες εταιρίες, 103 συναρπαστικές και νέες edtech start ups και πάνω από 34700 συμμετέχοντες από 131 χώρες θα είναι εκεί.

Mobile World Congress 2019
25-28 Φεβρουαρίου, Βαρκελώνη

Το μεγαλύτερο παγκοσμίως mobile trade show για μια ακόμη χρονιά στη Βαρκελώνη με μια αστρική σειρά ομιλητών και εκθετών.

Γιατί να το παρακολουθήσεις; Περισσότεροι από 2300 εκθέτες θα συγκεντρωθούν στη Βαρκελώνη για να παρουσιάσουν τις τελευταίες τεχνολογίες και τα πιο καινοτόμα προϊόντα που διαθέτουν. Πάρε θέση ανάμεσα στις εταιρίες που διαμορφώνουν το μέλλον.

RSA Conference 2019
4-8 Μαρτίου Σαν Φρανσίσκο

Το RSA Conference επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο – εκμεταλλέψου την ευκαιρία να μάθεις νέες προσεγγίσει στην ασφάλεια των πληροφοριών, ανακάλυψε την τελευταία τεχνολογία και αλληλεπίδρασε με κορυφαίους ηγέτες στον τομέα της ασφάλειας.

Γιατί να το παρακολουθήσεις; Πρακτικές συνεδρίες, keynotes και άτυπες συναντήσεις σου επιτρέπουν να παρεισφρήσεις σε μια έξυπνη, παγκόσμια κοινότητα που βλέπει μπροστά, η οποία θα σε εμπνεύσει και θα σε ενδυναμώσει.

Πηγή: techradar.com

The post Οι κορυφαίες διασκέψεις τεχνολογίας: Ο απόλυτος οδηγός B2B τεχνολογικών εκδηλώσεων appeared first on .